torstai 31. lokakuuta 2013

Kynttilä magiaa

Tää postaus käsittelee siis kynttilä magiaa. Lähteenä toimii omat kokemukset ja Scott Cunninghamn loistava kirja Maan voimaa - magiaa luonnosta.
Kynttilä magia on siis magiaa jossa läytetään apuna kynttilöiden energiaa.
Kynttilämagia on melko käytännönläheistä ja sitä voi yhdistää muihin magian lajeihin. Kynttilämagiassa käytetään hyväksi tietenkin tulen energian lisäksi kynttilän värin energiaa. Kenelekkään tuskin tulisi mieleen tehdä loitsua jolla houkutellaan iloa mustalla kynttilällä?
Kynttilämagiaa voi tehostaa etsimällä joitain tarkoitukseen sopivia yrttejä. Kynttilään voi myös kaivertaa tarkoitusta palvelevan riimun tai muun symbolin.
Kynttilämagia on siitä mukavaa että se on hyvin helppoa. Eiköhän jokainen osaa sytyttää kynttilän?
Sen lisäksi että houkuttelet elämääsi asioita kynttilöillä voi myös ennustaa tai ladata koruja/kiviä/tms. Kynttilällä lataaminen ei tieyenkään ole sama kuin jos lataisit kuun valossa, mutta tyhjää parempi ainakin oman kokemukseni mukaan en väitä tietäväni kaikkea.

Kynttilöitä on saatavilla vaikka minkälaisia, eri paksuisia ja pituisia. Laatu vaihtelee paljon ja hinta sen tähden myös. Jokainen päättäköön itse mikä hänellä toimii parhaiten, tosin ei välttämättä kannata ostaa sitä kaikken halvinta värikynttilää joka on sisältä valkoinen, sillä se saattaa häiritä loitsua.
Myös kynttilän jalkoja on monen laisia, mutta niissä tärkeintä on käytännölisyys. Tosin jos sattuu löytämään kynttilänjalan joka auttaa magiaa ja rahaa löytyy, niin ei se ainakaan huono asia ole.
Liipalaapa tekstiä ei tuu enempää. Tässä joitain aiheeseen liittyviä kuvia eivät ole minun jne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti